Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, a susținut că toate persoanele care se opun vaccinării anti-COVID pot fi convinse foarte ușor să se imunizeze cu „punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei”.

„Toți revoluționarii ăștia și toți anti vaxxerii. Ca sa se vaccineze le dai la centru așa : punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei. Uită de AUR, uita de oculta, uita de tot – se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, ii depășim până și pe israelieni”, a scris Andrei Caramitru, într-o postare pe Facebook.

 

Cine sunt protestatarii anti-restricții, în viziunea lui Andrei Caramitru

 

În mesaje anterioare, Caramitru susținuse că protestatarii anti-restricții sunt „analfabeți funcționali”, „majoritatea sunt săraci vai de capul lor”. 

El a mai dat de înțeles că, tocmai pentru că nu au înțeles să respecte restricțiile, unii dintre acești oameni probabil au luat coronavirus la manifestații, pe care îl vor duce acasă la familii. „Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce in case”, a continuat acesta, aluzie la faptul că secțiile de Terapie Intensivă vor fi pline tocmai pentru că măsurile de prevenție nu au fost respectate.

Într-o altă postare, Andrei Caramitru a mai scris că nemulțumiri au și persoane care până acum au lucrat în economia gri. Ele nu pot fi ajutate de Guvern tocmai pentru că nu fac parte din economia oficială.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here