Ambasada Suediei la București a publicat o nouă postare amuzantă, în contextul imaginilor virale cu președintele Iohannis, surprins în timp ce este vaccinat împotriva COVID-19.  Mai multe postări cu bicepșii pe care președintele Klaus Iohannis i-a expus cu ocazia vacinării au devenit virale.

Astfel, ambasada a postat pe pagina de Facebook imaginea unui culturist care face exerciții, însoțită de textul ”Viking fitness – arm at 14 weeks workout” (Fitness viking – brațul după 14 săptămâni de exerciții”.

Vaccinul împotriva COVID-19 este sigur și eficient, a declarat Președintele României, Klaus Iohannis, vineri, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, unde i-a fost administrată prima doză de ser. Cu această ocazie, șeful statului a recomandat cetățenilor vaccinarea, despre care spune că, alături de respectarea măsurilor de restricție, reprezintă drumul către ieșirea din pandemie.

 

Președintele Klaus Iohannis, prima declarație după ce a fost vaccinat anti-COVID-19

 

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă. Nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc! Vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului.

La momentul în care a făcut anunțul că se va vaccina anti-COVID-19 în 15 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a explicat că nici el, dar nici premierul – care sâmbătă va fi la rândul său vaccinat cu prima doză  – nu au dorit să se bage în față. 

 

Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here