Senatoarea PNL Alina Gorghiu le-a transmis parlamentarilor PSD, marți, în plenul Senatului, să își asume „analfabeții”, „niște golani care în sală huiduie și nimeni nu-i pune la punct”.

 

„Daţi-mi voie să invoc în această sală a Senatului o diferenţă de luare de cuvânt faţă de Cameră. Până acum am asistat la tot felul de Ghiţă în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care vociferau din sală şi nimeni nu le tăia microfonul. Aceleaşi personaje numite Ghiţă, care odată venite la microfon habar n-au să facă acordul între subiect – predicat – gen sau număr, e viral. Stimaţi PSD-iști, sunt ai voştri, asumaţi-vă analfabeţii, sunt nişte golani care în sală huiduie şi nimeni nu-i pune la punct. Golanii stau acasă, nu pe listele parlamentarilor şi o să vă rog să reveniţi la decenţă, avem nişte miniştri în sală, pe care vrem – nu vrem, trebuie să-i respectăm, pentru că au votul majorităţii parlamentarilor”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Momentul a avut loc marți, în Senat, unde este dezbătută și votată moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. 

„Dacă o putere străină ostilă și-ar fi propus să destabilizeze economia națională și producția românească, cea mai rapidă cale de a realiza acest obiectiv ar fi fost să-l pună pe Claudiu Năsui ministru la Economie. Nici un fel de forțe oculte externe și nici cele mai perfide planuri de subminare a unei economii naționale n-ar fi reușit, în ani de zile, dezastrul produs de Claudiu Năsui în fruntea Ministerului Economiei în doar 70 de zile!”, se arată în textul moțiunii simple împotriva ministrului Economiei.

Moțiunea intitulată „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” a fost depusă de PSD, în data de 10 martie.

Social-democrații susțin că, „pentru a înțelege dimensiunile dezastrului economic provocat în doar 70 de zile de ministrul Năsui, este suficientă menționarea unei singure cifre: 100 de milioane de euro pe zi – aceasta este pierderea înregistrată de companiile românești, în fiecare zi, cu Năsui la Economie”.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here