Pentru dimineața zilei de 4 ianuarie, meteorologii ANM au emis o avertizare de tip cod galben de ceață, pentru 5 județe din țară și pentru București, valabile până la ora 10.00. Se vor semnala condiții de ceață care determină reducerea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m și burniță.

 

Județele sub cod galben de ceață

 

Până la ora 10.00, atenționarea de tip cod galben pentru ceață este valabilă în regiunile:

Mun. Bucureşti;

Județul Ialomiţa;

Județul Prahova: zona joasă;

Județul Călăraşi;

Județul Ilfov;Aşa arată oraşul care a stat în adâncuri vreme de 90 ani. Apele s-au retras, iar ceva şocant a ieşit de-acolo

Județul Dâmboviţa: Găești, Titu, Potlogi, Cornești, Corbii Mari, Dragodana, Răcari, Petrești, Cojasca, Lungulețu, Mătăsaru, Gura Șuții, Ciocănești, Odobești, Tărtășești, Finta, Braniștea, Uliești, Mogoșani, Conțești, Vișina, Nucet, Brezoaele, Sălcioara, Poiana, Dobra, Cobia, Produlești, Costeștii din Vale, Crângurile, Raciu, Perșinari, Gura Foii, Slobozia Moară, Cornățelu, Bilciurești.

 

Vremea luni, 4 ianuarie 2021

 

În cursul zilei de 4 ianuarie, meteorologii anunță vreme mai caldă față de normalul perioadei, cu valori termice maxime cuprinse între 6 și 15 grade Celsius.

Prima decadă din inauarie rămâne caldă, însă, va fi ploioasă, pe fondul unei mase de aer cald și umed. Astăzi cerul va avea înnorări persistente în sud est, în este și în zonele deruloase din sud, unde ploile vor fi frecvente și pe alocuri moderate cantitativ.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here