Dan Barna a fost întrebat, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă a consumat vreodată canabis. Pe lângă acest subiect controversat, politicianului i s-au mai pus și întrebări precum „Vă conduce soția din umbră?”, „Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”, „Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?”.

În emisiunea de la Kanal D, vicepremierul a răspuns vehement la întrebarea dacă a fumat vreodată marijuana. Barna, în vârstă de 45 de ani e precizat că s-ar putea da mare și chiar ar putea cuceri electoratul tânăr, dar răspunsul este negativ:

„Nu! Aș fi putut să mă dau grozav și cuceream o parte tânără a electoratului. Nu a fost cazul, nu s-a întâmplat. Nu sunt un politician progresist, dar da, vreau modernizarea societății”, a răspund Dan Barna, potrivit Libertatea.

 

S-ar putea legaliza căsătoriile între homosexuali

 

În aceeași emisiune, vicepremierul a fost întrebat dacă s-ar putea legaliza și căsătoriile între homosexuali.

„Nu este în momentul de față o inițiativă de legalizare în România a căsătoriilor între persoane de același sex. Este o dezbatere legată de un parteneriat civil, ceea ce este un instrument corect, civilizat, într-o țară europeană. Dacă tema va deveni relevantă în 20-30 de ani în societatea din România, acele generații vor putea să decidă cum vor considera. Parteneriatul civil răspunde corect necesității acestei componente de viață socială”, a declarat vicepremierul Dan Barna.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here