2021 este anul în care începeum un nou capitol, un an nu doar al schimbării, ci al unei noi conștiințe, al trezirii spirituale, al riscurilor acolo unde nu există fundament și al unei filozofii de viață.

Trei momente de retrogradare mercuriană pe semne de aer și patru eclipse de mare; prezența marelui benefic pe două semne, Vărsător și Pești, dar și Saturn în plan secundar, cunjuncția Marte – Uranus pe început de an, electrică și determinantă, sunt câteva dintre evenimentele anului care tocmai a început.

 

Previziuni astrale pentru 2021

 

Alina Bădic a discutat, în ediția de sâmbără seara a emisiunii „360 de grade”, despre toate aspectele marcante importante ale începutul lui 2021, cât și despre prima jumătate a acestui an.

Începem un nou capitol, un an al transformărilor, un an al unei noi filozofii de viață. În 2021 nu are loc doar o schimbare, ci și o nouă consțiință se trezește. Este un an periculos pentru anumite persoane, în special pentru persoanele care au un mod obtuz de a privi lucrurile, indiferent de situație.

Discutăm și despre un an care începe într-o forță incredibilă, prin conjuncția Marte – Uranus, cu Marte pe final de Berbec. Este totodată și un an care se deschide foarte frumos, cu conjuncția marelui benefic și al marelui senior al karmei, Sturn, pe început de Vărsător.

Conjuncția Mercur – Pluto activează calități telepatice și de introspecție, este ca și când toată lumea are niște calități de detectivi la începutul acestui nou an.

Nu în ultimul rând, vorbim despre frumoasa intrare a lui Saturn, din domiciliul său de bază, astfel se vor antrena prietenii bazate mai mult pe colaborări serioase, sobre, mature și profunde.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt…

Este un an care invită la asociere și propune momente interesante de retrogradare ale lui Mercur. Vom vedea și patru eclipse: 26 mai, 10 iunie, 18 noiembrie și 4 decembrie.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here